Iværksættere skal godt fra start
Erhverv-virksomheder-36.jpg
Ballerup Rådhus lægger atriumgård til et par iværksætterarrangementer, der skal guide kommende iværksættere bedre igennem den svære opstart.
Iværksætteri Hvis man skal lykkes med at være iværksætter kan en god starthjælp være guld værd. Hjælpen begynder på Ballerup Rådhus.

Hvis man kaster sig ud i at starte en virksomhed op, er der rigtig mange faldgruber og mange ting, der skal falde på plads. Og det kan være svært at få styr på det hele. Derfor er det en god ide at få al den hjælp, man kan mønstre.

Den hjælp er tættere på nu, hvor Iværksætterhuset og Ballerup Kommune arrangerer Startupmøde og senere cafe for kommende iværksættere.

Det første startupmøde finder sted den 5. marts på Ballerup Rådhus, hvor målet er at give iværksættere gode råd til at strømline opstarten og kickstarte udviklingen af deres virksomhed.

Mange iværksættere er ofte alene med rigtig mange beslutninger og det er hårdt slid. Derfor er Iværksætterhusets hjælp en godt tilbud til iværksætteren.

Godt i gang

»At skabe en succesrig virksomhed kræver fokus, struktur og realisme. Vi hjælper iværksættere med at sætte fokus på værdien af deres produkt og hvem, de skal sælge det til,« siger Helle Rindal, startupkonsulent i Iværksætterhuset og fortæller om de to møder.

»Startupmødet er en generel introduktion til opstart af egen virksomhed, mens startupcafeen er en unik lejlighed for at få sparring fra udvalgte eksperter, så man kommer godt videre i processen. En ting er at starte egen virksomhed, det er nemt nok. Men at komme godt fra start og undgå de største faldgruber, er langt sværere, og det hjælper begge møder med,« siger hun.

Startupmødet den 5. marts begynder klokken 17 og varer til klokken 19.30 og foregår i Ballerup Rådhus Atriumgård, mens startupcafeen finder sted den 18. marts klokken 18-20, samme sted.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på www.ivsh.dk.

1 kommentar om “Iværksættere skal godt fra start”

 1. Musa siger:

  Iværksætteri herunder styrkelsen af vores stærke position som en af Danmarks største erhvervskommuner står højt på vores politiske dagsorden.
  Det er en af begrundelserne bag etableringen af vores Erhvervs-og Beskæftigelsesudvalg.

  At hjælpe iværksættere til at gennemføre deres drøm samt sikre et tæt samarbejde med vores erhvervsliv er en investering i Ballerups fremtid.
  I den forbindelse har vi indgået et samarbejde med Iværksætterhuset, som arbejder under Væksthuset. Vi tilbyder startup-møder og kurser til vores borgere, der har en ambition om at være selvstændige.
  Herefter vil vi følge op med startup-cafe og service for at belyse alle aspekter af iværksætteri, så vores kommende iværksættere er godt klædt på.

  En stærk iværksætterkultur i Ballerup vil bidrage til at vi stadig forbliver en af Danmarks største erhvervskommuner.
  Vi tror på at Iværksætterhuset er den rette samarbejdspartner til at løfte denne opgave baseret på deres store erfaring og kompetencer.

  Mh
  Musa Kekec (A)
  Formand for EBU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *