Indbrud i skole i Ballerup
Døgnrapporten Fredag den 28. februar 2014 var der indbrud på en skole på Skovvej i Ballerup.

Der var opbrudt skabe og stjålet blandt andet elektronisk udstyr. Tre unge mænd blev set køre fra stedet i bordeaux-farvet BMW, og der blev efterfølgende fundet bærbare computere på jorden i nærheden af skolen. De tre mænd beskrives således:

A: Mand, udenlandsk af udseende, 19-23 år, 175-190 cm. høj med mørkt, kort hår. Han var kraftig af bygning og iført en stribet, kortærmet skjorte og sorte bukser.

B: Mand, udenlandsk af udseende, 19-23 år, 175-190 cm. høj og med mørkt, kort hår og kraftig af bygning. Han var iført en sort Adidas Chile trøje med gule, grønne og røde striber langs ærmerne og Carhartt mellemgrønne bukser.

C: Mand, udenlandsk af udseende, 19-23 år, 175-190 cm. høj og ligeledes med mørkt kort hår og han var kraftig af bygning. Han var iført et sort North Face-jakke i lårlængde og Adidas træningsbukser.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *