Frivillighedsrådet fik fordelt pladserne
Connie-Hartz-2.jpg
Connie Hartz fortsætter som formand for Frivillighedsrådet. Foto: Flemming Schiller
Konstituering Posterne er blevet fordelt i det nye Frivillighedsråd, hvor det fortsat er Connie Hartz, der står i spidsen.

Det har taget lidt tid, at få puslespillet om det nye Frivillighedsråd samlet. Valget blev afholdt allerede i november, men siden har man ventet på, at den nye kommunalbestyrelse fik udpeget tre medlemmer herfra til Frivillighedsrådet.

Det skete på sidste kommunalbestyrelsesmøde, hvor Lolan Ottesen (A), Musa Kekec (A) og Kim Schultz Larsen (V) blev udpeget – og dermed kunne Frivillighedsrådet i sidste uge endelig konstituere sig.

Det blev til genvalg af formand Connie Hartz og næstformand Jens Minnet. Derudover består rådet af følgende personer, der alle repræsenterer ’’den frivillige verden’’ i Ballerup: Birte Passer, Erik Frandsen, Gaia Merete Iversen, Jan Ankler, Kirsten Bølling, Lise Kirkeby Hendrup, Otto Larsen, Torben Liljeroth samt suppleanterne Doris Børger og Anni Blangsted.

Og der bliver nok at se til for Frivillighedsrådet, som fungerer som rådgivende organ for de politiske udvalg i alle områder der har med frivillige at gøre.

»I 2014 vil Frivillighedsrådet fortsætte sit arbejde for et tættere samarbejde mellem den frivillige verden og Ballerup Kommune,« siger formand Connie Hartz, der ser at et øget pres på velfærden vil betyde, at kommunen er nædt til at finde nye veje til at løse flere af sine opgaver.

»En af disse veje er at nytænke samspillet mellem blandt andre kommunen, civisamfundet og det frivillige,« siger Connie Hartz.

Et arbejde som Frivillighedsrådet allerede har arbejdet meget med i forbindelse med udarbejdelsen af ’Strategi for aktivt medborgerskab og frivillighed’, som rådet lavede til Ballerup Kommune sidste år.

Andre opgaver for rådet er at få stablet endnu en ’Frivillig Fredag’, der i år finder sted 26. september, på benene, hvor det lokale frivillige arbejde skal fejres og synliggøres for alle kommunens borgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *