For let, Hanne Andersen
Debat Jeg deler til fulde Jørgen Flyrs opfattelse af Hanne Andersens ansvarsfraskrivelse i forhold til Psykiatrisk Center Ballerup her i Ballerup Bladet.

Hvis Regionsrådet overhovedet skal kunne retfærdiggøre sin egen eksistens, så må politikerne tage ansvar for og lytte til de borgere, der kommer med berettigede bekymringer om regionens institutioner.

Det gør Hanne Andersen ikke. Hun henviser blot til bovlamt indlæg på nogle få linjer fyldt med floskler og almindeligheder som René Priess har begået. Det mindste man kunne gøre var da at undersøge sagen!

De forløb, der beskrives både af Anonym 1 og Anonym 2 på Psykiatrisk Center Ballerup er uacceptable – og centerchefen skylder en forklaring. Selvfølgelig skal man da ikke – og så endda to gange – henvise en person uden alkoholafhængighed til behandling af alkoholmisbrug.

Det er muligt at centerchefen for Psykiatrisk Center Ballerup ikke kan give en forklaring i offentligheden på grund af tavshedspligten i personsager, men nu får han i hvert fald lov til at forklare sig over for regionsrådet, for jeg har bedt om at få en forklaring på sagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *