Eliterytter inspirerede lokale unge talenter
Rideskole5-copy.jpg
Dressurponyen Leonardo og hans rytter Nadia Hultberg koncentrede sig under det intensive kursus på Ballerups Rideskole. Foto: Michael Frederiksmose
Ridning Den anerkendte dressurrytter Lisbet Seierskilde holdt kursus for unge ryttere i Ballerup Rideklub.

Ballerup Rideklub havde fornemt besøg af OL-rytteren Lisbet Seierskilde i forrige uge, hvor hun holdt dressurkursus for en lille gruppe af rideklubbens dressurryttere.

 

Hver rytter fik eneundervisning af den anerkendte landsholdsrytter, der gæstede Ballerup Rideklub for tredje gang – inviteret af klubbens egen berider Rikke Bork.

 

»Jeg får lige så meget ud af det, som de ryttere, der bliver undervist,« siger Rikke Bork og tilføjer:

 

»Seierskilde og jeg er grundlæggende meget enige. Men nogle gange får hun forklaret det på en anden måde, og hvor jeg kan se, at det virker, så kan jeg bruge dn måde at sige det på i min egen undervisning. Det er så inspirerende for mig at se hende undervise.«

 

Ifølge planen kommer Lisbet Seierskilde på besøg i Ballerup Rideklub igen til efteråret, hvor en ny flok kan få glæde af hendes store erfaring, som blandt andet tæller deltagelse ved OL i 2012, flotte placeringer ved Grand Prix stævner over hele verden samt talrige metaller ved Danske og Nordiske Mesterskaber.

Rideskole1-copy Rideskole2-copy Rideskole3-copy Rideskole4-copy Rideskole6-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *