Der er ikke ansat en mediekonsulent
Borgmester Jesper Würtzen skriver om ansættelse i kommunen.

Jesper Würtzen (A)

Borgmester i Ballerup

I et læserbrev i sidste uge spørger Thomas Fogh bl.a. til, om Ballerup Kommune har ansat en konsulent til at administrere kommunens facebook-gruppe og til antal af ledere i kommunen.

Der er ikke blevet ansat en mediekonsulent i Ballerup Kommune til at administrere vores facebook-gruppe om skoledebatten. Inden kommunen valgte facebook som ny dialogform, fik vi rådgivning af en konsulent med forstand på de sociale medier, så vi vidste, hvilke opmærksomhedspunkter der kan være.

Konsulenten er i den forbindelse blevet gjort til administrator af facebook-gruppen, så vedkommende kan følge med fra sidelinjen. Konsulenten er kun tilknyttet denne begrænsede opgave.

I forhold til antallet af chefer overvejer vi hele tiden balancen mellem at sikre ledelseskraft i forhold til den service, vi ønsker i Ballerup Kommune.

I forbindelse med den netop vedtagne administrative besparelse har vi besluttet, at vi blandt andet vil reducere antallet af serviceledere, og vi vil ligeledes nedlægge en direktørstilling fremadrettet. Desuden har vi besluttet at nedlægge to konsulentstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *