Demokratisk underskud i Ballerup Kommunes proces om skoler
Debat Jeg hedder Stine og er mor til Laura der går på Måløv Skole og Emil der skal starte på Måløv Skole til maj.

Sidste år deltog jeg i et møde med forvaltningen, hvor jeg og andre bestyrelsesformænd for daginstitutioner skulle komme med vores bud på, hvad et godt skoleliv er. De udsagn vi kom med, har været med til at danne grobund for det forsalg om skolestrukturer, der bliver behandlet i øjeblikket.

Jeg kan forstå på debatten, at forvaltningen mener, de har gennemført en demokratisk proces ved at diskutere det gode skoleliv med mange forskellige bestyrelser.

På intet tidspunkt er jeg som formand for mine børns daginstitutionsbestyrelse blevet orienteret om, at de ting vi spillede ind med på mødet, skulle bruges til, at legitimere forvaltningens forslag om skolelukninger og skolesammenlægninger.

Jeg har to spørgsmål til Borgmester Jesper Wurtsen:

Mener du det er demokratisk, at man inddrager borgere i processer som de tages til indtægt for, uden at oplyse om, hvad deres holdninger reelt skal bruges til?

Tror du jeg har lyst til at deltage i lignende møder en anden gang, når det jeg bidrager med, helt åbenlyst bliver brugt stik imod mine børns interesser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *