Clapton kommer til Baghuset..næsten
Crossroads.jpg
Clapton-coverbandet Crossroads giver den gas i Baghuset med en række velkendte numre.
Koncert Store musikalske oplever venter i Baghuset.

Det bliver en musikalsk oplevelse af de større, når mange kendte toner vil klinge i Baghuset i Ballerup, lørdag den 22. marts klokken 21.

En af musikhistorien store guitarlegender, Eric Claptons kompositioner vil lyde fra scenen denne aften.

Det er dog ikke »slowhand« selv, der tager plads foran publikum, men derimod det efterhånden faste Baghuset-forårsindslag Crossroads, der leverer Claptons melodier i stribevis. Crossroads spiller en række af Claptons kendte numre og det lokale band har allerede sparket en turne i gang med blandt andet koncerter i PH-cafeen i København, så bandet er i topform, inden de går på scenen i Baghuset.

Det store bagkatalog fra en 50-årig Clapton-karriere giv masser af muligheder for atspille nye numre til setlisten og dermed vareirer udvalget af numre til koncerterne. Dermed venter der publikum en ny musikalsk ret hver gang bandet spiller – selvom kunstneren er den samme.

Så der er ingen undskyldninger for at blive hjemme i sofaen lørdag aften den 22. marts. Der venter en stemningsfuld og festlig musikalsk aften med Crossroads, de består af Peter Andersen, vokal og guitar, Lars Nørgaard, Keyboard og piano, JohnnyJensen på trommer, Jørgen Jensen på bass og Kristinna Runge der synger kor.

Billetter kan købes i døren og dørene åbner klokken 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *