Christopher fik taget til at lette
Springbrættet-Christopher-2-copy.jpg
Cirka 500 børn og unge festede i Smørum, da Fritids- og ungdomsklubben Springbrættet holdt klubfest, hvor popidolet Christopher gav koncert.
Klubfest Springbrættet i Smørum lagde hus til et brag af en fest for børn og unge i Egedals klubber. Popstjernen Christopher spillede til festen, der varede lige til klokken 23.

Der blev skreget, sunget, danset og hvinet til den helt store guldmedalje, da fritids- og ungdomsklubben Springbrættet i Smørum sidste fredag holdt kæmpe fest for omkring 500 børn fra Egedal Kommunes klubber.

Der var en helt særlig årsag til, at hvin og skrig nåede de allerhøjeste toner. Som kronen på værket ved den succesfulde fest kom nemlig ingen ringere end popidolet Christopher forbi og gav koncert.

Det er syvende gang at Springbrættet holder stor klubfest og populariteten er ikke til at tage fejl af.

»Allerede fra klokken 17 begyndte køen ved festens Pre-Party telt at vokse, og selvom det var en smule køligt, var humøret højt,« fortæller Springbrættets daglige leder Tue Fournaise og fortsætter:

»Der var fuld knald på fra da vi åbnede dørene klokken 18, hvor der blev danset både med og uden rulleskøjter.«

Efter nogle gode timer med disko-dasko kom Christopher på scenen klokken 21, og han fik en overvældende modtagelse fra de skrigende fans.

»Nogle af børnene havde stået hele festen foran scenen, bare for at kunne komme helt tæt på Danmarks nye popstjerne, og ventetiden var det hele værd. Christopher og hans band leverede en fantastisk koncert og salen sang med på alle sangene,« fortæller Tue Fournaise.

Efter koncerten blev det offentliggjort hvem der havde vundet klubbernes ”Christopher Selfie Konkurrence” og dermed kom backstage og for at møde Christopher.

Fire meget glade og lidt overvældede piger kom helt tæt på deres idol og fik kram, autografer på arme og ansigt og muligheden for at snakke med Christopher.

Der blev stillet mange spørgsmål: ’Hvad er din yndlingsfarve’, Hvad er din livret’ og ’Hvilken af dine egne sange kan du bedst lide’.

Til sidst fik de resterende gæster mulighed for en autograf ved scenen inden Christopher forlod festen, der fortsatte helt til klokken 23.

»Det var en helt kanon fest, som i særdeleshed skyldes en stor arbejdsindsats fra Klub Egedals mange medarbejdere og ikke mindst de frivillige forældre som ydede en stor indsats under hele festen,« slutter Tue Fournaise.

Springbrættet-Christopher-(1)-copy Springbrættet-Christopher-(4)-copy Springbrættet-Christopher-(3)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *