BSF sejr ved forårspremieren
Fodbold-BSF-BGA-copy.jpg
Der var god grund til jubel hos BSF efter lørdagens kamp mod BGA, hvor de endte med at vinde 2-1 og gæsterne fra Glostrup/Albertslund.
Fodbold Det var en meget vigtig sejr, som de rødklædte BSF spillere kæmpede sig til i forårspremieren mod BGA, Boldklubberne Glostrup Albertslund.

De knap 200 tilskuere fik en chancefattig kamp på målchancer , men der blev til gengæld kæmpet bravt om hver en meter på den for årstiden flotte bane i Gryden.

Første halvleg var noget usikker fra hjemmeholdets side, BGA kom til flere muligheder for scoring, mest fordi hjemmeholdet ikke fik flow i spillet midt på banen, tabte bolden for hurtigt i opspillet og ikke spillede så direkte som i de mange træningskampe hvor holdet havde vist stor målfarlighed.

Anden halvleg var blot syv minutter gammel, da gæsterne fra BGA bragte sig foran på en forsvarsfejl fra BSFs midtforsvarer Daniel Stupperup. Den unge debutant spillede ellers ganske fornuftigt, og der er ikke tvivl om hans store talent.

Man skulle helt hen til kampens 78. minut før hjemmeholdet viste sig fra den bedste side. Udligningen kom efter et præcis sparket frispark fra Jonas Zederkopff der fandt den indskiftet angriber Patrick Olsen, der flot headede bolden ind bag BGAs ellers store målmand.

Så troede de fleste tilskuere at resultatet ville stå til troende, men blot et minut før slutfløjt ville en anden af BSFs unge spillere det anderledes. Emil Thomsen tog et hurtigt træk i BGAs forsvarszone og med et tørt spark passerede han den sprællende keeper til slutresultatet 2-1

BSF bedste herrehold havde sæsondebuteret med en meget vigtig sejr, som gerne skal følges yderligere op, når holdet næste weekend skal på langfart til Nexø, hvor det altid svært at hente point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *