Borgertip videresendes
Debat I et læserbrev i Ballerup Bladet reagerer en læser på affald ved en flaskekube og undrer sig over, at sagen afvises, når man indberetter det via kommunens app, Ballerup Borgertip.

Ballerup Borgertip giver mulighed for at indberette skader og problemer på kommunens arealer. Den pågældende flaskekube er imidlertid opstillet på et boligselskabs område, som har ansvar for den generelle renholdelse af området.

 

Tømning af kuberne varetages af renovatøren, som i dette tilfælde beklageligvis har taget fejl af to kuber. Det er der selvfølgelig rettet op på.

 

Nogle gange stiller borgerne flasker ved siden af, hvis det opleves besværligt at tømme poserne – og det kan få flere til at gøre det samme. Det kan forårsage roderi, men vil altid blive ryddet op ved tømning. Vognmanden tager også flasker og aviser med, når det står ved siden af.

 

På baggrund af din henvendelse har vi nu tilpasset proceduren, så kommunen sørger for automatisk at videresende en sådan indberetning på Ballerup Borgertip til Vestforbrænding.

 

Vi er naturligvis glade for, at borgerne gør os opmærksomme på steder, som kræver mere opfølgning og håber på, du fortsat vil gøre brug af Ballerup Borgertip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *