BMS ude af slutspillet
Basketball BMS/Falcon tabte de to første kampe mod Stevnsgade og er dermed ude af slutspillet.

Selve grundspillet i 1. division er slut, og nu følger slutspillet om en plads i finalen. De otte bedste hold mødes, og der spilles bedst ud af tre kampe. BMS/Falcon havde trukket Stevnsgade, som de mødte i første kamp i tirsdags, hvor det blev til et knebent nederlag for BMS/Falcon. Dermed var der lagt pres på anden kamp, som de skulle vinde for at få en tredje kamp.

 

BMS/Falcon havde fra start succes i angrebsspillet og kunne matche Stevnsgades spil under kurven. 1. periode sluttede med en føring på 25-17 til BMS/Falcon, hvor af Joakim Valløe stod for en del tre’ere. I 2. periode forsøgte Stevnsgade sig med pres og zonespil, men BMS/Falcon ramte kurven godt udefra. Jonell Palau fik dog scoret en del for Stevnsgade, så stillingen efter de to første perioder var 45-34.

 

I 3. periode kom Stevnsgade ind på BMS/Falcons føring. Stevnsgade fik trukket den del fejl, og dermed var flere spillere BMS/Falcon i fejlproblemer. Stevnsgade kom en del gange på linjen og reducerede BMS/Falcons føring til to point, så stillingen nu var 63-61. I sidste periode trak Stevnsgade desværre det længste strå og vandt med 81-79, da BMS/Falcon ikke kunne eksekvere de sidste vigtige spil, og ikke kendte hinandens roller godt nok, når der er pres på.

 

Topscorere: Matthew Williams 20 p, Joakim Valløe 15 p og Zeljko Marsenic 10 p.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *