Angående den nye affaldsordning
Unavngivet7.jpg
Debat Som vedhæftede billede viser, vil jeg mene, at kommunen bør få styr på sin nuværende ordning, før den begynder på nye tiltag.

Der ser desværre tit sådan ud ved dette indsamlingssted. Når det indrapporteres på kommunens app, afvises det.

Så meget for en Grøn Kommune.

1 kommentar om “Angående den nye affaldsordning”

  1. Helle Klindt siger:

    Jeg er meget glad for at kommunen tager initiativ til en ny affaldsordning, hvor endnu mere vil kunne sorteres allerede hos borgerne.

    Jeg tror på, at det fremmer genanvendelsen af flere affaldsgrupper, når man har en skraldespand til hver og ikke personligt skal opfinde en sorteringsplads.

    I alle affaldsordninger er der fordele og ulemper. Når kommunen på nuværende tidspunkt vælger at se sig om efter en ny, kan det jo bunde i at man ikke kan løse nogle af ulemperne i den nuværende ordning. Jeg sætter min lid til, at den nye ordning vil løse nogle af problemerne, selvom jeg heller ikke er blind for, at der nok dukker nye op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *