0-25 års-strategien fejler
Debat Som forældre til to børn i Valhalla i Byen, er vi stærkt bekymrede over kommunens fremtidsplaner for vores børn.

I forslagene omkring den nye skolestruktur nævnes det, i en indskudt sætning, at der ikke længere er plads til Valhalla i Byen på Egebjergskolen, og at institutionen derfor skal deles op på andre lokationer.

 

Der er fremsat to løsningsmodeller, hvor den ene indebærer at børnehave og vuggestue ikke længere skal være under samme tag. I den anden model vil man splitte op internt i hhv. børnehavegruppe og vuggestuegruppe, således at børnene bliver spredt ud på to andre institutioner. Dette er i vores øjne fuldstændig uacceptabelt!

 

Kommunens strategi om et helt forløb fra 0-25 år, burde måske i stedet hedde 6-25 år, da det åbenbart ikke er et problem at rykke små mennesker op med rode, og skille dem fra deres venner og kendte pædagoger?

 

Vores børn har en tryg og god hverdag i kompetente og kærlige hænder, som udfordrer, lærer og drager omsorg – lad os få lov til at beholde et samlet Valhalla i Byen eventuelt på en anden matrikel, så længe vi kan blive sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *