De vandt ’Lego Chima 4’
Unavngivet6.jpg
Foto: Nordisk Film
Konkurrence Vi har trukket vinderne i konkurrencen.

Chima var engang et uberørt paradis, nu en konfliktfyldt verden for fem dyreklaner. Bedste venner er blevet værste fjender, og mellem dyrene foregår en indædt kamp for kontrollen over naturressourcen ’Chi’, der er et kraftfuldt element, som giver styrke til dyrene og deres tempofyldte fartøjer Speedorz. Men brugt forkert kan de være en kilde til ufattelig ødelæggelse.

Mød løven Laval, ørnen Eris, ulven Worriz og krokodillen Cragger – hovedpersonerne i ’Legends of Chima’, og tag med på en spændende rejse til en magisk verden, hvor kun fremtiden kan afgøre, hvem der kommer til at herske over Chima!

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Lego Chima – episode 13-16’ på dvd.

Vinderne

For at deltage i lodtrækningen om filmen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: I hvilken jysk by ligger Legoland? Det rigtige svar var Billund. Det svarede 49 læsere og vi trak lod. De tre heldige vindere blev: Niclas Ravn Hjæresen fra Skovlunde, Johnny Eskildsen fra Skovlunde og Batuhan Tugsat Ates fra Ballerup. Tillykke alle tre!

lego_chima_4-copy

Foto: Nordisk Film