TV-kamp i Skovlundehallen
BMS-tv-kamp-copy.jpg
Der er lagt op til en spændende kamp mellem BMS og Stevnsgade.
Basketball På onsdag sender Kanal Sport live fra kampen mellem BMS og Stevnssgade klokken 19.

Onsdag den 19. februar klokken 19 spiller BMS’ 1. divisionshold mod Stevnsgade. BMS ligger i midten af 1. division, mens Stevnsgade ligger nummer to og har et erklæret mål om at rykke op i basketligaen.

Sidst de to hold mødtes, var det en meget lige kamp, så der er lagt op til en spændende dyst, som sendes direkte på Kanal Sport.

Basketballklubberne BMS og Falcon har siden december sidste år samarbejdet på topniveau . Klubbernes basketligahold og 1. divisionshold er således et mix af spillere fra begge klubber. Målet er at få Københavns bedste ligahold og Danmarks bedste talenthold (1. divisionshold).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *