Tricktyveri i Egebjerg
Døgnrapporten Fredag den 31. januar klokken 16.05 blev en 59-årig kvinde på el-scooter udsat for tricktyveri på Egebjerg Bygade.

En udenlandsk kvinde henvendte sig og spurgte om vej til en læge. Den 59-årige vendte ryggen til sin scooter og forsøgte at hjælpe. Da hun vendte sig om igen, manglede hendes pung.

Tricktyven beskrives som: Kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, cirka 30 år, cirka 160 cm høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden, havde langt sort hår sat op i en hestehale og mørke briller. Hun var iført en lys frakke, og gentog ordet ”doktor”.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *