Tricktyve på spil i Centrumgaden
Døgnrapporten Torsdag den 30. januar klokken 11 blev en 72-årig mand udsat for tricktyveri på Centrumgaden i Ballerup.

Tricktyvene henvendte sig først i Lidl, hvor de påstod at den 72-årige havde tabt 100 kroner, hvilke han tog imod. Kort efter løb de ham op udenfor butikken og sagde at det alligevel ikke var hans 100 kroner, mens de spurgte om vej til København.

Han hjalp dem, men manglede desværre sit dankort da de gik derfra. Tyvene beskrives som:

A: Kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, ca. 35 år, 165-170 cm høj og almindelig af bygning. Hun var brun i huden, og havde mellemlangt brunt hår. Hun var iført en mangefarvet jakke og blå bukser. Hun talte engelsk.

B: Mand af anden etnisk herkomst end dansk, ca. 40 år, ca. 172 cm høj og kraftig af bygning. Han var brun i huden og havde kort brunt hår. Han var iført en ¾ lang jakke, og talte engelsk.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *