Tricktyve efterlyses i Ballerup
Døgnrapporten Lørdag den 25. januar klokken 14.18 blev en 50-årig kvinde udsat for et tricktyveriforsøg i Hedeparken.

Hun havde netop handlet, da to mænd kom hen til hende og sagde, at hun havde noget snavs på sin jakke. De ville hjælpe hende med at tørre det af, og stjal i den forbindelse hendes pung. Hun opdagede det dog hurtigt og råbte efter dem – de afleverede hendes pung tilbage og stak af. De arbejdede i forening med en tredje mand og beskrives som:

A: Mand af anden etnisk herkomst end dansk, ca. 25-30 år, ca. 170 cm høj og slank af bygning. Han havde kort sort hår og havde dårlige tænder. Han var iført en jakke og jeans. Han talte engelsk.

B: Mand af anden etnisk herkomst end dansk, lidt ældre end A, buttet og med kort sort hår. Han havde et blåt ternet halstørklæde på.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *