Svømmestjerner dyster i Ballerup
Svømning-startspring-langbane-copy.jpg
Nogle af Danmarks bedste svømmere som for eksempel Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen dyster ved de Østdanske Langbanemesterskaber i East Kilbride Badet i næste weekend.
Svømning Svømmeklubben Triton er igen vært ved de Østdanske Langbanemesterskaber i East Kilbride Badet den 28. februar til den 2. marts med deltagelse af flere topsvømmere fra blandt andet det danske svømmelandshold.

Østdanske Langbane er det første kvalifikationsmesterskab og det reelle startskud på langbanesæsonen frem mod DM til juli. Det er et stævne, hvor de bedste junior- og seniorsvømmere i Øst-danmark mødes og tager den første spæde temperatur på sit eget topniveau og konkurrenternes.

Blandt deltagerne vil det fremmødte publikum kunne se Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen, Pernille Blume og Kelly Riber Rasmussen i aktion på udvalgte distancer og discipliner.

Svømmeklubben Triton stiller selv op med et talstærkt hold på 32 elitesvømmere, heraf 16 seniorer og 16 juniorer.

Stævnestarten går fredag klokken 17 med direkte finaler på 50m-løbene. Lørdag og søndag er der indledende afsnit om formiddagen med finaler sidst på eftermiddagen.

Der er gratis adgang for publikum alle tre dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *