Svar til Michael Høyer
Debat Det er et meget fint svar der er kommet fra Michael Høyer, ang. renholdelse af Lundegårdsstien.

Det er også rigtig fint, at der bliver kørt med en fejemaskine en gang hver måned. Men hvad med alt det andet?

Efter stormen Bodil, tog det flere uger før de træer som var knækket blev fjernet.

Jeg bor selv i Broens kvarter lige ud til de store graner, som knækkede. Har man sikret at de andre træer ikke har taget skade, så de nemt knækker ved næste storm? Har man overvejet at fjerne disse træer eller skære dem ned i en mindre højde, for at sikre os der bor der? Hvorfor skal det tage flere uger at fjerne det og så af flere gange?

Hvem skal fjerne alt det affald som ligger på stien? Pizzabakkerne fra i sommer, er for længst opløst og skyllet væk i regnen. Har man overvejet at opsætte en skraldespand eller to, så man måske kunne undgå bare lidt af affaldet?

Hvem skal tømme kloakkerne, så regnvand kan komme væk fra tunnelen, i stedet for at oversvømme den? De har ikke været rengjort i det år jeg har boet her nu, men de kan også være svære at få øje på, da de er fyldt med mudder, blade og andet godt.

Når vi så er i gang, hvad er det så for et kunstværk man har forsøgt at lave i asfalten, på stykket fra tunnelen og ned til Nygårdsvej? Der er lavet de mærkeligste lapninger og flere lige ved siden af store huller, det er snart håbløst at komme frem hvis man er dårligt gående eller bruger rollator eller kørestol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *