Suveræn sejr til BMS over Køge
basket1.jpg
BMS vandt 84-63 over rækkens nummer tre, Køge.
Basketball Efter sidste weekends store nederlag mod Virum, som fører 1. division, skulle BMS herrerne denne weekend spille mod rækkens nummer tre, Køge.

Og det blev en kamp, hvor BMS fik sit spil til at fungere og derfor kunne hive en sejr på 84-63 hjem.

BMS startede med højt og aggressivt pres på bolden og på de to Køgespillere Nerius Brasas og Zybertas. Det lykkedes dog alligevel for Brasas at komme igennem med nogle lette scoringer. Men BMS kæmpedebravt og specielt Nicklas Rytter i forsvaret og Alexander Dokkedal i angrebet. Det blev en meget lige periode, hvor de to hold skiftedes til at føre.

I 2. periode fik BMS mere greb om sit spil og scorede 20 point i de første fem minutter mod Køges seks. Casper Ishøi dominerede med sine scoringerne og sit forsvarsspil, og Oliver Strøh fik lagt pres på Køges Zybartas. Efter de to første perioder førte BMS med 48-32.

I 3. periode var Køge tilbage i kampen, hvor BMS derimod så ud til at have mistet energien. Godt angrebsspil fra Køge resulterede i ni point mod BMS’ to. BMS’ forsvar fik dog reddet stormen af og med et par steals, kom de til nogle nemme scoringer.

Køge ændrede opdækning i 4. og sidste periode, men kunne ikke stille noget op over for BMS skytterne Alexander Dokkedal og Andreas Olsen, som skød flere tre’ere. BMS trak fra og vandt med 84-63.

Topscorere BMS: Aleksander Dokkedal 19 p, Casper Ishøi 12 p og Alexander Andersen 13 p.

Næste hjemmekamp er søndag den 16. februar klokken 16 i Skovlundehallen, hvor BMS møder BMI Bloodhounds.

aleksander-dokkedal-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *