Stil op for Sind
Debat Når jeg tænker tilbage på sidste år, hvor foreningen var ved at lukke, glæder det mig rigtigt meget at den fortsatte.

Selv om jeg er tidligere formand (gennem mange år) betyder det jo ikke at jeg ikke følger med i hvad der sker.

Selv om jeg ikke er med i bestyrelsen, giver jeg stadig en hjælpende hånd i Café Sind i Sundhedshuset, som holdes den sidste onsdag i måneden klokken 16-18. Hvis du har lyst, er der altid brug for nogle hjælpende hænder ved vores arrangementer.

Da jeg gik af som formand sidste år, var der meget stor usikkerhed, om foreningen ville overleve. Men den har bevist, at det er en stærk forening og en bestyrelse, som vil det her.

Ved sidste generalforsamling blev det besluttet, at Furesø skulle være en del af foreningen, så nu består den at tre kommuner (Ballerup, Furesø, Herlev).

Foreningen holder generalforsamling onsdag den 26. februar klokken 19 i Sundhedshuset, og den vil meget gerne have flere med i bestyrelsen. Så hvis du har lyst, er du meget velkommen til at stille op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *