Smørums gyldne golfpige
emily-golf.jpg
Emily Pedersen fra Smørum Golfklub vandt den prestigefylde pris, »den gyldne golfbold«. Blandt andet for sin imponerende sejr ved EM i FInland i sommer.
Golf Den 17-årige Emily Pedersen fra Smørum Golfklub vandt den gyldne golfbold

Det var en hæder af de rigtig fine, der tilfaldt den 17-årige Emily Pedersen fra Smørum Golfklub, da hun i den forgangne uge fik overrakt den gyldne golfbold, for at have skabt det største danske resultat i det forgange år. Hun fik prisen på baggrund af den imponerende sejr ved EM for damer i Finland i sommeren 2013.

Det var en meget stolt Emily, der modtog prisen, der også indeholder en check på 25.000 kroner fra Nykredit.

»Jeg er meget stolt over prisen, for jeg synes der var hård konkurrence i år, og dansk golf har leveret imponerende resultater i år,» sagde en glad Emily ved overrækkelsen. Hun rettede en stor tak til Smørum Golfklub, Dansk Golf Union, trænerteamet og hendes familie, der alle har støttet og hjulpet hende.

Imponerende sæson

Baggrunden for prisen var som nævnt sejren ved EM i sommer, hvor Emily Pedersen grundlagde sejren med en imponerende finalerunde og selvom hun fik lidt nerver på, så holdt hun hovedet koldt og endte med at vinde med tre slag ned til nummer to. Sejren var højdepunktet i en sæson, der også bød på sejre i Spanish Amateur og German Girls Open og sammen med resten af holdet fra Smørum Golfklub vandt hun også EM for klubhold.

Den gyldne golfbold er tidligere blevet vundet af så prominente navne som Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, Iben Tinning og Anders Hansen.

Emily-Pedesen-golf-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *