Øget desperation
Debat Åbent brev til Socialdemokraterne i Ballerup.

Træk den nye kontanthjælpsreform tilbage, ellers er dette konsekvenserne ved gennemførelse af Liberal Alliances politik med øget fattigdom.

Trods mange kompetente advarsler har beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og regeringen fået gennemført en økonomisk politik som spreder håbløshed for de unge, de syge, samboende papirløse kærester o.s.v..

Kontanthjælps-Mettes socialdemokratiske bagland i Ballerup, hvor hun er stillet op som folketingskandidat, må nu træde sammen og påtage sig ansvaret for at rette op på denne menneskefjendske og samfundsnedbrydende politik.

Det kan ikke have sin rigtighed, at vi i 2014 bringer folk tilbage til tiggerstaven eller slave-lignende forhold med at tælle biler eller får, vaske vejskilte eller opsamle hundelorte.

Eller vil I forsat sidde med hænderne i skødet og glæde jer over at have vundet 4 år i kommunalbestyrelsen på falske løfter om social tryghed mv.?

Vil I være jer selv bekendt med, at der sættes øget vagtredskab ind på socialkontorene for at personalet, som skal administrere jeres nedskæringer, skal undgå voldsomme reaktioner fra desperate kontanthjælpsmodtagere?

Vi skal have anstændigheden tilbage – hvad nøler I efter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *