Ny journalist på Ballerup Bladet
ulle.jpg
Ulrich Wolf er blevet ansat som journalist på Ballerup Bladet.
Ansættelse 44-årige Ulrich Wolf er blevet ansat som ny journalist på Ballerup Bladet.

Der er sket en del her på avisen det sidste halve års tid. Først blev vi solgt, så blev vores søsteravis Bagsværd Søborg Bladet slået sammen med Gladsaxebladet. Med den formindskede bemanding forlod vi de store lokaler i Centrumgaden 7 og flyttede ind i nummer 2A i stedet. Hvorefter vores redaktør Lars Schmidt forlod avisen og overlod roret til Mia Thomsen.

Seneste skud på stammen er, at vi har ansat en ny journalist, 44-årige Ulrich Wolf, der netop er tiltrådt i en halvtidsstilling på Ballerup Bladet

Ulrich Wolf er selvstændig freelancejournalist og kommunikationsmedarbejder i firmaet Quote Kommunikation, som han fortsat driver sammen med en partner.

I virkeligheden er Ulrich Wolf en ’’gammel’’ kending her på avisen. Han har nemlig fra marts 2012 og et år frem været barselsvikar for nuværende redaktør Mia Thomsen, dengang vi lavede både Bagsværd Søborg Bladet og Ballerup Bladet.

Før det var han også tilknyttet vores lille mediehus, da han lavede Erhvervsavisen for Ballerup og Gladsaxe, inden den desværre måtte lukke i februar 2012.

»Jeg er glad for at byde Ulrich Wolf velkommen i huset igen. Jeg er sikker på, at han kommer til at gøre det rigtig godt på Ballerup Bladet. Ulrich har allerede har et rigtig godt netværk her i Ballerup og omegn qua sit tidligere arbejde på Erhvervsavisen for Ballerup og Gladsaxe, så han er allerede kommet flyvende fra start,« siger redaktør Mia Thomsen.

Ulrich Wolf er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997.

Han har tidligere været ansat som journalist på Dagbladet Roskilde og Østerbro Avis samt i en årrække været redaktør på Rødovre Avis.

Ulrich Wolf bor i Brønshøj sammen med sin kone og to døtre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *