Nicoline på kontrakt i FC Rosengård
Nicoline-Sørensen-copy.jpg
Nicoline Sørensen har skrevet kontrakt med FC Rosengård og scorede sit første mål for klubben i deres sidste træningskamp.
Fodbold 16-årige Nicoline Sørensen fra Måløv har skrevet kontrakt med den svenske mesterklub FC Rosengård.

Karrieren går strålende for det unge fodboldtalent Nicoline Sørensen fra Måløv. I efteråret blev hun en del af A-truppen i den svenske klub LDB Malmö, og nu har hun sat sin underskrift på en kontrakt med FC Rosengård, som er klubbens nye navn.

»Jeg er utrolig glad for den mulighed, som jeg har fået,« siger 16-årige Nicoline Sørensen og fortsætter:

»Den svenske klub har aldrig tidligere indgået kontrakt med så ung en spiller, og så vidt jeg har hørt er jeg den yngste professionelle spiller i den svenske liga. Det er da lidt sjovt.«

Nicoline Sørensen har trænet fast med klubbens A-hold siden august 2013 og var også udtaget til holdets Champions League kampe.

»Jeg var godt klar over, at det gik rimelig godt, men at det gik så hurtigt, og at jeg skulle stå med en rigtig seniorkontrakt med Sveriges bedste hold, er jeg utrolig glad for,« siger hun.

Høje forventninger

Forventningerne til 2014 er mest mulig spilletid og en plads i startopstillingen.

Hendes debut på holdet var i starten af februar, hvor hun fik 70 minutters spilletid i træningskampen mod tyske Turbine Potsdam.

»Det var sjovt. Jeg følte det egentlig helt ok, og trænerne var tilfredse med min indsats,« siger Nicoline Sørensen og tilføjer:

»Efterfølgende har jeg tænkt, at det egentlig var noget af en debut. Spillede for de svenske mestre mod et europæisk tophold. Det lyder egentlig lidt uvirkeligt. Men det er facts, og jeg er glad.«

I den efterfølgende træningskamp mod et andet svensk hold scorede Nicoline Sørensen sit første mål.

»Det var en dejlig fornemmelse at score mit første må for klubben,« siger hun.

Lektier og træning

Udover tilværelse som professionel fodboldspiller passer Nicoline Sørensen sin uddannelse på Team Danmark linjen på Falkonergårdens Gymnasium.

»Jeg er utrolig glad for, at skolen hjælper mig med at få det hele til at hænge sammen,« siger hun.

Med daglig fodboldtræning i Malmø er det noget af et puslespil at få det hele til at gå op med undervisning, lektier, træning og samtidig tid til venner og familie..

»Det kræver meget disciplin og mine dage er meget strukturerede og lange. Men heldigvis har jeg meget støtte og forståelse, der gør det muligt,« siger Nicoline Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *