Medaljehøst til BMS ved Amager Cup
BMS-U12-guldpiger-copy.jpg
U12 pigerne fra BMS kom så og sejrede ved Amager Cup. Efter seks flotte kampe kunne de hænge guldmedaljerne om halsen.
Basketball BMS deltog med fem ungdomshold ved Amager Cup, som blev afviklet sidste weekend med deltagelse af både danske og svenske hold.

Tre BMS-hold fik medaljer med hjem: U10 drenge, U10 piger og U12 piger.

Tre sikre sejre bragte U10 drenge i kvartfinalen, som de vandt med 72-23 over Brønshøj. Semifinalen mod jyske Hadsten blev til gengæld en hård kamp, hvor drengene først sidst i kampen fik styr på forsvaret og dermed kunne hive sejren på 64-50 hjem. Desværre tabte drengene finalen mod Gladsaxe med 67-48, men fik så sølvmedaljer.

Også tre sikre sejre i de indledende kampe bragte U10 piger til kvartfinalen mod Brønshøj, som de vandt med 64-12. Pigerne vandt også semifinalen mod Hørsholm med 47-18. I finalen mod BK Amager kom pigerne godt fra start og førte kampen igennem. Det blev til en sejr på 37-26 og guldmedaljer.

U12 pigerne vandt de fire indledende kampe stort og dermed puljen. De gik derfra direkte i semifinalen, hvor de mødte BK Amager. Det blev en tæt kamp, som U12 pigerne vandt med 17-15. Finalen mod Hørsholm vandt pigerne også med 30-13, så også de fik guldmedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *