Måløv-klub indstillet til hæder
Måløv-badminton-copy1.jpg
De unge i Måløv Badminton Club har mange aktiviteter at vælge imellem. Nu betyder det måske en fin hæder.
Badminton Der venter måske en flot hæder forude for Måløb Baminton Club, idet klubben netop er blevet indstillet til titlen som årets ungdomsklub 2014.

Indstillingen kommer fra Sjællands Badminton kreds og begrundelsen er, at klubben har så mange forskellige aktiviteter i deres ungdomsafdeling, at det er helt specielt. De mange aktiviteter i klubben er i høj grad baseret på forældreopbakning og -involvering og ungdomsafdelingen har stadig et støt stigende antal aktiviteter.

Ungdomsafdelingen består af børn og unge i alderen 7-17 år fordelt på mange forskellige træningshold alt efter alder og niveau.

Indstillingen er et stort skulderklap til forældre og frivillige i klubben og desuden en anerkendelse af de mange arrangementer, der foregår i løbet af sæsonen.

Blandt de mange aktiviteter, som nu har kastet en indstiling af sig er klubture, træningsweekender med overnatning i Måløv hallen, afvikling af turneringer og holdkampe, specialtræning med tidligere topspillere, forældre-barn turneringer og meget andet. Det næste større arrangement vil være i maj måned, hvor klubben i samarbejde med Badminton Danmark, afholder DM i skolebadminton i Måløvhallen.

I alt fire klubber fra forskellige landsdele er indstillet til hæderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *