Linda P viste grimme sider
linda-p-ny.jpg
En af vores anmeldere, Caroline Julø Holmgaard fra Borupgaard Gymnasium morede sig til Linda P’s show i Baltoppen. Læs hendes anmeldelse herunder. Foto: Pressefoto
Anmeldelse Elever fra Borupgaard Gymnasium anmelder Baltoppens forestillinger. I denne uge bringer vi Caroline Julø Holmgaards anmeldelse af Linda P's show 'Linda P’s Hovedpine?’

Stemningen i salen var høj, da Linda P ”sovende” indtog scenen i Baltoppen Live torsdag den 20. februar med sit tredje show ’Linda P’s Hovedpine?’

Hendes jokes kom flydende, også når det handlede om hverdagslivet. Komikken og skuespillet flød ubesværet og blev unikt, hvor publikum både var vidner til comedy show og livet som Linda P.

Sindssyge kællinger

Linda P er som en af de førende komikere ikke bange for at tage pis på sig selv og sin familie. Der er rent ud sagt ingen af kvinderne i hendes liv, der får lov til at være ukommenterede, specielt hvad deres sexliv og andre fornøjeligheder angår.

Der er flere af disse karakterer, man kan nikke genkendende til fra sit eget liv, f.eks. at hendes mormor altid går, når de snakker sammen og derfor bliver meget svært at følge med i samtalen.

Konekarakteren er den, der bliver kørt ud i det ekstreme og dækker i virkeligheden over, at Linda P mest af alt er bange for at være alene med sig selv.

»Hvorfor bliver man først tildelt et minuts stilhed, når man er død? Nogle af os kunne godt bruge det, imens vi lever,« er bare en af de ting Linda P brugte overfor sin kone for at bede hende om, at holde kæft. Hendes selvbevidsthed om at hun hele tiden dummer sig, får publikum til at sidde og krumme tæer på hendes vegne.

Linda P hviler i sin seksualitet og er ikke bleg for at kommentere andre homoseksuelle. Hun gør også grin med sig selv for at være som hun er, en lesbisk kvinde der elsker kvinder, men som synes kvinder generelt snakker alt for meget. Humoren fejler bestemt ikke noget, og hun leverer perfekte punchlines gang på gang.

Druk, druk og atter druk

Der bliver ikke lagt skjul på, at druk og hor har fyldt meget i Linda P’s liv og ægteskab, og i en del af showet agerer hun derfor også fuld – en rolle hun i øvrigt spiller fantastisk.

Arbejde, druk og stress fik da også komikeren ned med flaget sidste år, hvor hun måtte indse, at hun havde brug for hjælp, især efter at konen valgte, at gå fra hende.

Linda P lufter i showet også sin musikalske side, hvor hun bl.a. synger en sang til sin ex-kone og en ”støttesang” til reality-stjernerne. Hun viser også her stort talent, der bevidner, at alt hvad hun rører ved professionelt lykkes.

Modige Linda P

Linda P har i dette show taget udgangspunkt i sit eget ægteskab, og hun tager i slutningen af showet den mere alvorlige mine på. Komikeren taler åbent om, at hun var en betydelig årsag til, at ægteskabet gik i stykker.

»Jeg lærte nye ting som, at sige tak og undskyld,« siger Linda P, der efter sin egen mening er blevet mere menneskelig.

»Jeg har jo i virkeligheden været min egen hovedpine,« erkender Linda P til slut.

Efter min mening er Linda P’s show en stor succes med alt hvad det indebærer: komik, skuespil og sang. Showet sluttede med masser af grin og stående bifald, hvilket vidner om showets store succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *