Kortfilm som sammenskudsgilde
Kortfilm.jpeg
Peter Steenberg og Augusta Lea Jespersen skal spille hovedrollerne i kortfilmen, der foreløbig har titlen ’Love Will Find You’. Foto: Thomas Lessel
Film Peter Steenberg fra Egebjerg fik en god idé. Nu er han og cirka 60 andre i fuld gang med at lave en kortfilm om kærlighed.

Den 12 januar i år oprettede Peter Steenberg fra Egebjerg en gruppe på facebook. Love Will Find You, hedder gruppen, og det er samtidig arbejdstitlen til han kommende kortfilm, der skal handle om jagten på den perfekte kærlighed.

I facebookgruppen søgte Peter Steenberg efter folk, der havde lyst til at være med til at lave hans film. Og det var der mange, der gerne ville. Efter en uge var der over 500 medlemmer – og siden er endnu flere kommet til. Alle frivillige kræfter der bare synes, at det kunne være sjov at være med til at lave en film.

Nu er der efterhånden kommet styr på arbejdsfordelingen. Der er fundet skuespillere, statister, en hel masse forskellige sponsorer, frisør og stylist, lydassistent, komponist og mange mange andre. I alt er cirka 60 personer involveret i filmproduktionen, der vel bedst kan betegnes som et stort sammenskudsgilde.

Det er ikke nemt

I front for det hele står selvfølgelig Peter Steenberg, der både er producent og spiller hovedrollen i filmen, der kommer til at handle om en succesfuld meteorolog, som savner en kvinde og forsvinder ind i fantasier om sit fremtidige familieliv.

»Det er første gang, jeg selv står for det hele. Man tror, det er nemt at lave film, men mange ting skal på plads med filmhold, udstyr, lån af alle mulige ting og tilladelse til at filme med mere,« fortæller Peter Steenberg.

»Jeg tog initiativet, fordi jeg elsker at arbejde med film og skuespil. Og så er jeg en iværksætter, som er god til at sætte projekter i gang og få dem fuldført,« tilføjer han.

Til daglig arbejder Peter Steenberg som salg- og marketingansvarlig i en it-virksomhed. Men ved siden af sit job bruger han også meget tid på at være med i forskellige film og tv-produktioner.

»Jeg har medvirket i forskellige biroller i blandt andet Julefrokosten, Submarino, Borgen, X Factor og en masse reklame- og kortfilm,« fortæller han.

Optagelserne til ’Love Will Find You’ – eller hvad der nu bliver filmens endelige titel – er så småt i gang og fortsætter i marts måned. Peter Steenberg forventer, at filmen vil være færdig til april og få premiere i maj.

»Den skal vises på to filmfestivaler i England og én i Grækenland. Derudover arbejder vi på, at lave et arrangement i en biograf, hvor vi vil invitere alle i facebook-gruppen til en visning,« fortæller han.

Men drømmene stopper ikke der. Peter Steenberg afslører nemlig, at han allerede nu leger med tankerne om en efterfølger.

Interesserede kan finde gruppen på facebook og der følge med i, hvordan det går med filmen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *