Kære ’anonyme’
Debat Svar på læserbrev: Det gør mig oprigtigt ondt, at I føler, I har oplevet og giver udtryk for, at Psykiatrisk Center Ballerup har svigtet.

Jeg kan ikke, som politiker, udtale mig om enkeltsager, jeg kan heller ikke, som politiker, udtale mig om hvordan den psykiatriske behandling skal være, det er der dygtige fagfolk, der ved meget mere om.

Jeg kan ikke, som politiker, udtale mig om hvornår borgere har brug for indlæggelse eller ikke har brug for indlæggelse.

Men jeg kan, som politiker, oplyse om hvilke muligheder mennesker har, der har været indlagt, fået behandling i det danske sundhedsvæsen også i psykiatrien, hvis de mener, de har oplevet noget er forkert, jeg ved hvor mennesker kan få hjælp, hvis der er opstået misforståelser og eller sket fejl i behandlingen.

Du og alle andre har mulighed for at kontakte patientvejlederen, som er tilknyttet Psykiatrien i Region Hovedstaden, hvis du har adgang til internettet, på: www.psykiatri-regionh.dk eller Region Hovedstaden www.regionh.dk

Har du ikke adgang til internettet, kan du kontakte psykiatrien på telefon 38 63 00 00. Eller du kan kontakte Region Hovedstaden på telefon: 38 66 50 00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *