Iskold SFU-demo mod skattely
Unavngivet5.jpg
Tre SFU-demonstranter mod skattely og en afdelingsdirektør fra Jyske Bank mødtes i al fordragelighed på gågaden i Ballerup torsdag eftermiddag.
Skat Tre forfrosne medlemmer af SF’s ungdom gik på gaden for at demonstrere mod Jyske Bank i Ballerup. Det blev en meget fredelig demonstration.

For nylig viste DR en dokumentar om, hvordan rådgivere i Jyske Bak angiveligt skulle vise folk, hvordan de undgår at betale skat i Danmark ved hjælp af snørklede transaktioner. Jyske Bank udtaler efterfølgende i dokumentaren, at det var helt i overensstemmelse med reglerne og bankens politik.

Det fik SF’s politiske ungdomsorganisation op i det røde felt og derfor gik SFU i Nordkøbenhavn på gaden torsdag for at vise, at de er rygende uenige i den fremgangsmåde og mener, at skatteunddragelse er tyveri af den fælles pengekasse.

Kampen mod vejret

Selvom Jyske Bank i Ballerup næppe har noget med den omtalte fremgangsmåde at gøre, så troppede de unge socialister op foran den lokale filial med det sigende banner »velkommen til skattely«.

Vejret var ikke med demonstranterne, der måtte trodse sne og bidende kulde, og der var også kun mødt tre op ved den yderst fredelige demonstration. Eneste tilskuer var bankens afdelingsdirektør Erik Hattens, som fik en snak med de tre demonstranter, inden de rullede banneret sammen og traskede tilbage gennnem snedriverne og hjem til en virkelighed, hvor netop SF havde en dramatisk dag i dansk politik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *