Hvad mener Socialdemokraterne?
Debat I sidste uges udgave af BB kritiserer Enhedslistens Mette Hedegaard borgmesteren og skoleudvalgsformand Peter Als for, at Socialdemokraterne ikke vil melde ud, hvor de står i debatten om skolestrukturen.

I Venstre er vi helt enige med Enhedslisten på dette punkt. Vi andre partier har meldt ud, hvor vi overordnet set står, mens socialdemokraterne har valgt at stikke hovedet i busken med den begrundelse, at de »ikke vil påvirke debatten« og »ønsker en åben dialog«.

Det synes jeg er en meget sølle begrundelse. Vi kan vel forvente af det største – og borgmesterbærende – parti, at de tør melde ud, hvilke tanker og visioner de har på området. Når de ønsker at sidde på borgmesterkontoret, er det vel fordi de har nogle visioner, og gerne vil stå i spidsen for forandringer i kommunen – det gør man ikke ved at stikke hovedet i busken og vente på, hvad de andre siger.

Det er ikke et oplæg til åben dialog, når man ikke vil sige noget, men blot venter på, hvad andre siger og gør.

Kom nu ud af busken socialdemokrater!

1 kommentar om “Hvad mener Socialdemokraterne?”

 1. Jørgen Flyr siger:

  Det er rystende at læse at skoleadministrationen er gået i selvsving og Socialdemokratiet med borgmesteren i spidsen ikke har mere styring på hvad der rejses af forslag og medvirker med deres indstilling, men kaster forslagene op som en prøveklud og forholder sig afventende.
  Har læst hvor mange ledere der har været ind over, som ikke selv arbejder i folkeskolen men kun i centraladministrationen. Ballerup er den kommune i landet som bruger flest penge på ledere i forhold til befolkningstallet. Hvis de ikke har andet og mere fornuftigt at foretage sig, er det her man kan opnå økonomiske besparelser.
  Jeg prioriterer at ressourcerne bruges så tæt på eleverne som muligt, med ordentlige og tidssvarende skolefaciliteter, max. 21 elever i klasserne, 2 lærerordning i indskolingen, lærernormeringer som sikrer bedre arbejdsvilkår,
  fokus på kvalitet og ikke besparelser.
  mange hilsner
  Jørgen Flyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *