Genbrug af forslag?
Debat Det er med stor interesse, at jeg har læst skoleadministrationens forslag til ny skolestruktur i Ballerup Kommune.

Men er der mon ikke sket en fejl? Forslaget er stort set identisk med det forslag, som blev behandlet af Skoleudvalget for ca. 1½ år siden. Her blev forslaget taget af bordet af udvalget og der blev igangsat en kvalitetsanalyse, hvor en gruppe af skolens interessenter i den efterfølgende periode har arbejdet med at finde frem til, hvordan en fremtidig skolestruktur bedst understøtter de skolepolitiske mål i ”Skole med vilje”.

Derfor havde jeg nok forventet et langt mere ambitiøst og nytænkende forslag og ikke blot genbrug af et forslag, som allerede én gang er politisk forkastet.

Det er en ommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *