Formand for handicaprådet vælges først i februar
Lolan_ottesen_01.jpg
Lolan Ottesen (A) blev i den forgangne uge gjort til formand for Handicaprådet af Ballerup Bladet. Det er hun ikke - hun er blot medlem. Formanden vælges først senere på måneden.
Rettelse En regulær misforståelse førte i den forgangne uge til, at Ballerup Bladet kunne udråbe socialdemokraten og formanden for kommunens socialudvalg, Lolan Ottesen, til ny formand for handicaprådet.

Det er imidlertid ikke helt korrekt. Det er rigtigt, at handicaprådet er blevet valgt i den nævnte udformning og at Lolan Ottesen er medlem er også ganske rigtigt. Men selve formanden vælges, helt som den slags normalt foregår, ved det konstituerende møde der afholdes senere i februar.

Ved det møde skal der som nævnt udnævnes en formand ligesom rådet skal drøfte den måde, som samarbejdet skal foregå på. Også her vil man snakke om de fokusområder, som rådet vil have.

Handicaprådet består af 10 medlemmer, hvoraf halvdelen er medlemmer af kommunalbestyrelsenog den anden halvdel er brugerrepræsentanter.

Meningen med rådet er, at det skal rådgive kommunalbestyrelsen i handicappolitiske spørgsmål og formidle synspunkter mellem borgerne og kommunalbestyrelsen om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører mennesker med handicap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *