Folkekirkens Nødhjælp mangler indsamlere
Folkekirkens-Nødhjælp-copy.jpg
Der mangler cirka 50 indsamlere i Ballerup. Foto: Pressefoto fra Folkekirkens Nødhjælp
Indsamling Igen i år er der mangel på indsamlere til Folkekirkens Nødhjælps Landsindsamling. Alene i Ballerup er der brug for 50, for at få besat alle ruter.

Det står lidt sløjt til med at få indsamlere nok i Ballerup, når Folkekirkens Nødhjælp søndag den 9. marts skal på gaden med raslebøsserne til fordel for fattige i Etiopien.

Indsamlingleder i Ballerup Amalie Paaske har dog ikke opgivet håbet om at få alle byens ruter besat – selvom det er lidt op ad bakke.

»I Ballerup har opbakningen de seneste år desværre været meget begrænset, og med et meget lille antal tilmeldte indsamlere, har resultatet været derefter. Til sammenligning har indsamlingen i Måløv været en stor succes og Måløv har dermed placeret sig på Danmarkskortet, som det næstmest indsamlende sogn i Danmark, vel at mærke ud af mere end 1.200 sogne,« fortæller Amalie Paaske og fortsætter:

»Succesen i Måløv kan udelukkende tilskrives de engagerede indsamlere, der har bakket op om indsamlingen og sørget for, at alle ruter har været besat, et fornemt stykke arbejde.«

Ballerup udfordrer Måløv

Indsamlingsleder i Ballerup Amalie Paaske, vil gerne udfordre Måløv på indsamlingsresultat her i 2014. For at have en reel chance kræver det dog, at flere Ballerupborgere melder sig til at gå en tur med indsamlingsbøssen den 9. marts.

»Der mangler pt. cirka 50 indsamlere for at få besat alle ruter, og der vil være mulighed for at udvælge den rute, man finder mest egnet, for eksempel i ens eget nærområde,« siger Amalie Paaske, der desuden lokker med sandwich og præmier til de indsamlere med mest fyldte bøsser.

»Og børn synes, sådan er rasletur er supersjov – de er som regel også de bedste indsamlere, så ungerne under armen!« Lyder hendes opfordring.

Interesserede kan melde sig som indsamlere hos Amalie Paaske på telefon: 40 80 08 08 eller e-mail: ap@mediesikring.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *