Endnu et tricktyveri i Måløv
Døgnrapporten Onsdag den 29. januar klokken 10.45 blev en 65-årig mand udsat for tricktyveri ved en hæveautomat på Måløv Hovedgade.

Han var i gang med at hæve penge, da tricktyven henvendte sig – der lå 200 kroner på jorden foran den 65-årige, som tyven påstod var hans. Den 65-årige bukkede sig og da han rejste sig op igen, havde tricktyven ombyttet hans hævekort med et andet.

Tricktyven beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden, havde skægstubbe og var iført en mørk hue, mørk frakke og mørke bukser. Han talte fremmedsprog.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *