Endnu en forringelse
Debat I maj 2011 blev vores madlevering forringet til vakuumpakket mad, levering tirsdag og fredag; da havde jeg et læserbrev i Ballerup Bladet, der sluttede med: »Nu kan der ikke spares mere«.

Alligevel spørger jeg mig selv, hvad bliver det næste? Minsandten om ikke der kom endnu en besparelse: Sammenlægning af Hjemmeplejen.

Efter et hospitalsophold har jeg brug for hjælp fire gange om dagen. Første besøg må vare ti minutter. De søde hjemmehjælpere, der kommer her, er underlagt ’’højere magter’’: Den rute, de har, er Skovlunde-Egebjerg-Måløv. De er ganske vist i bil, men så spørger jeg, hvor findes den besparelse?

Pas på de ansatte, I har, en skønne dag er der ingen, der vil arbejde som sosu-assistenter; hvad skal der så ske med os ’’gamle’’?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *