Endnu én er klar til Top 12-finalerne
Bordtennis-Sofie-Thor-Sophie-.jpg
Sofie Egeholt Bang, Sophie Walløe og Thor B Christensen er direkte med i finalestævnet
Bordtennis Så er Ballerup Bordtennis Klubs sidste deltager klar til Årets Top 12 finaler i landets største bordtennis turnering, hvor de 12 bedste i hver deres rækker skal dyste om den flotte Top 12 titel.

Det blev klubbens nye unge pigetalent, Mia Dong, som i forrige weekend fik en flot andenplads ved Top 12 kvalifikationsstævnet i Ørum i Jylland.

Der var 12 piger med til start, og de fire bedste kunne indkassere billetten til deltagelse i årets Top 12 finale.

Mia vandt otte flotte kampe og indkasserede tre nederlag.

Endnu et flot resultat af den unge pige, som ikke har spillet mere end et år.

Årets Top 12 titel betegnes som den bedste udover det danskemesterskab.

For ved et dansk mesterskabe spiller man i puljer og i cupturnering. Man kan have en dårlig dag og ryge ud efter et par kampe, på trods af, at man er favorit.

Men ved de danske Top 12 finaler spiller man alle mod alle, og mange af rækkerne bliver først afgjort i de sidste kampe. Spillerne spiller 11 kampe hver, og der bliver kæmpet i 2 dage, før vinderen er fundet i alle rækker.

Ballerup Bordtennis Klub kan i år være stolte af at have hele fire spillere med til Danmarks Top 12 finaler, som skal afvikles i Aakirkeby på Bornholm den 15-16 marts 2014.

Ballerups øvrige deltagere Sofie Egeholt Bang, Sophie Walløe og Thor B Christensen er direkte med i finalestævnet, da deres resultater i løbet af sæsonen afgjorde, at de gik uden om kvalifikation.

Det er alle klubbens unge elitetalenter, som sidste sæson løb med mange danskemesterskaber og udenlandske titler til bordtennisklubben.

Der er 60 spillere, der skal over til solskins øen og dyste om de fem titler, der skal spilles om. Ballerup har deltagere med i tre af rækkerne.

Bordtennis-Mia-Dong

Mia Dong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *