En elbil til medarbejderne
Elbil-copy.jpg
Borgmester Jesper Würtzen og Skandinavisk Datacenters administrerende direktør Jesper Scharff indviede den nyindkøbte elbil med en køretur rundt i Lautrupgård-området.
Miljø Skandinavisk Datacenter er i gang med forskellige miljøtiltag. Senest har virksomheden investeret i en elbil til medarbejderne.

Der er vigtigt at være miljøbevidst, og det har man noteret sig hos SDC (Skandinavisk Datacenter), hvor man er i gang med at foretage en række miljøtiltag.

Det seneste tiltag er indkøbet af en Nissan elbil, der blev indviet af Ballerups borgmester Jesper Würtzen.

»Det er vigtigt for Ballerup Kommune, at de virksomheder, som bor i kommunen, har fokus på miljøet. Vores mål er at reducere CO2-udslippet og gøre Ballerup Kommune til en af de mest grønne og miljøbevidste kommuner i landet, og derfor glæder det mig, at SDC medvirker til dette,« siger Jesper Würtzen.

Slut med benzinbilen

Den nyindkøbte elbil anvendes af SDC’s medarbejdere til arbejdsrelateret kørsel. Den erstatter den tidligere firmabil, der kørte på benzin.

»Vi har som virksomhed nogle særlige forpligtelser i forhold til miljøet,« siger SDC’s administrerende direktør Jesper Scharff, der sad på passagersædet, mens borgmesteren kørte en tur rundt i Lautrupgård-området i den lydløse elbil.

»Vi er en innovativ virksomhed i vækst og skal hele tiden skal være på forkant for at levere de bedste løsninger på markedet og tiltrække de bedste medarbejdere i lokalområdet. Det er derfor vigtigt for os at være en foregangsvirksomhed også på miljøområdet og støtte den lokale plan om at sænke CO2- udslippet,« siger Jesper Scharff, der har planer om endnu flere miljøvenlige tiltag fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *