BSF blev danske mestre i futsal
Futsal-2.jpg
Fodbold De seneste måneder har fokus været rettet på Futsal og målet har været, at spille BSF frem til Final 4 og dermed mulighed for at skifte sølvmedaljerne fra sidste sæson ud med guldet.

Det mål blev nået og holdet kan nu kalde sig danmarksmestre 2014.

Semifinalen blev en gentagelse fra sidste års finale, men modsat sidste års nederlag sluttede dette opgør med en sikker BSF sejr på hele 9-3.

Kampen startede med et forrygende BSF-pres og allerede efter blot 19 sekunder stod det 1-0 på måltavlen. Blot 1½ minut senere fordoblede BSF scoringen og da Busra Barut bragte holdet foran 3-0 i det 12 minut virkede det som om, pigerne mistede en smule koncentration. Denne situation udnyttede Næsby på bedste vis og fik hurtigt bragt sig tilbage i kampen med en fortjent scoring til 3-1.

Fra anden halvlegs start satte BSF-pigerne turboen på, og inden for de første fem minutter havde Josefine Krum og Tanya Arngrimsen bragt holdet foran 5-1.

I de sidste 15 minutter blev der spilletid til alle og endnu fire scoringer. Næsby fik pyntet lidt på resultatet, og da dommerens fløjte lød for sidste gang, stod der 9-3 på måltavlen og dermed var BSF klar til finalen.

I finalen mod Brøndby

Brøndby IF mødte Lyseng IF fra Århus i den anden semifinale – og med en sejr på 2-0 til vores naboer, var der lagt til endnu et opgør mellem Brøndby IF og BSF akkurat som tilfældet var for 14 dage siden, da holdene spillede SM-finalen – en kamp som BSF vandt 6-2.

Finalens deltagere havde to forskellige indgangsvinkler til at snuppe titlen, Brøndby greb kampen an med defensiv indgangsvinkel og stor koncentration i forsvaret, mens BSF prøvede at bryde dette kompakte forsvar op.

Brøndby ville vinde på enkelte contra muligheder, hvilket absolut var tæt på at lykkes. BSF kom bagud både 0-1 og 1-2, men pigernes tro og vilje gav pote, og det kom som en stor lettelse for alle på holdet, da 14-årige Silke Seland på fornemste vis bragte balance i regnskabet med blot to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Udligningen betød 2×5 minutter forlængelse og her fik BSF puttet den afgørende bold i målet og dermed sluttede kampen med en 3-2 sejr til BSF.

Tanya Arngrimsen blev kåret som stævnets bedste spiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *