Blufærdigheds-krænker i S-toget
Døgnrapporten Lørdag den 25. januar klokken 06.25 blev en 23-årig kvinde udsat for en ubehagelig episode i S-toget.

Hun var faldet i søvn i toget og vågnede ved at en ukendt mand kyssede hende. Hun afviste ham og stod af toget i Veksø. Kort efter opdagede hun, at han fulgte efter hende – hun vendte sig om og skreg ham ind i ansigtet, hvorefter han stak af.

Han beskrives som: Mand, 25-30 år, ca. 180 cm høj og spinkel af bygning. Han var mørk i huden og havde kort sort hår. Han var iført blå jeans og mørkt overtøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *