Ballerup Ungdomsskole præsenterer årets musical
Ballerup-Ungdomsskole-The-Wild-Rose-3-copy1.jpg
Der er letlevende damer, skurke og massemordere på spil i Ballerup Ungdomsskoles musical ’The Wild Rose’, der spiller i Baltoppen LIVE 4. til 8. marts.
Forestilling Mere end 50 unge musikere og performere synger, spiller og danser sig gennem ’The Wild Rose’. Myten om Jack The Ripper har aldrig været mere forførende.

SE BILLEDER

Der bliver mulighed for at opleve en af landets største og mest professionelle ungdomsmusicals, når Ballerup Ungdomsskole fra 4. til 8. marts opfører forestillingen ’The Wild Rose’ på Baltoppen LIVE i Ballerup.

Forestillingen udsppiller sig i Victoriatidens London, hvor Jack The Ripper får byens underverden til at skælve af frygt, for den legendariske massemorder går efter byens prostituerede.

Den afdankede politikommissær Cutter får en sidste chance for at bevise sit værd og pågribe morderen. Han får hjælp af den idealistiske William, og deres forbryderjagt fører dem hutigt til bordellet ’The Wild Rose’. som drives kynisk af en af Londons mest forhærdede forbrydere, Raphael Rockcaster.

De prostituerede på The Wild Rose har imidlertid gang i deres helt egne intriger og med både politiet og Jack The Ripper i hælene, bliver det pludselig både besværligt og farligt at arbejde på The Wild Rose.

Men showet må som bekendt fortsætte, og mens ligene hober sig op, kæmper Cutter og William mod tiden – for hvert øjeblik der går, strammes morderens net om byen.

Årets store musical fra de unge talenter i Ballerup Ungdomsskoles musicalafdeling bliver en hårrejsende sag, der ikke er for sarte sjæle

Liveband og middag

Musikaliteten er i højsædet, når det syv personer store liveband står for et fabelagtigt, moderne soundtrack til 1880’ernes London. Sammen med de knap 50 sangere, skuespillere og dansere vil de sørge for, at der er spænding på alle fronter – og publikum lever med i den gode fortælling indtil sidste øjeblik.

Der er letlevende damer, forhærdede forbrydere, skuddramaer, mord, musik, humor, forelskelser, kvindelist og kamp mod tiden i årets musicalbrag. Forestillingen er uegnet for mindre børn, da der forekommer voldsomme episoder.

Som noget nyt er det i år muligt at bestille en ’teatermenu’, som optakt til forestillingen. Menuen skal forudbestilles sammen med billetterne og serveres i samarbejde mellem Ungdomsskolen og Handelsgymnasiet i Ballerup.

Billetter og tider

The Wild Rose har premiere tirsdag den 4. marts klokken 19.30 i Baltoppen LIVE. Den spiller efterfølgende 5., 6., 7. og 8. marts klokken 19.30 samt 8. marts klokken 14.30.

Forestillingen varer cirka to timer inklusiv en lille pause.

Billetter købes på www.bask.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *