De vandt bog om 6-dagesløbet
6_dagesløb_2011_169.jpg
Fra den 30. januar til den 4. februar køres det 52. københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena. Foto: Klaus Sletting
Konkurrence I ugen op til 6-dagesløbet tog vi forskud på festlighederne med en konkurrence om Henrik Elmgreens flotte jubilæumsbog.

Fra 30. januar til 4. februar danner Ballerup Super Arena endnu engang rammen om det store københavnske 6-dagesløb.

Det sagnomspundne cykelløb har gennem årene har været leveringsdygtig i såvel store sportsresultater som sjove anekdoter.

Begge dele kan nydes i store mængder i bogen »Det Københavnske 6-dagesløb«, som udkom i 2012 i anledningen af det 50. løb.

I bogen kan man læse om de første 49 københavnske 6-dagesløb, som blev kørt siden starten i Forum i februar 1934.

Der er portrætter af flere af løbslegenderne, lister over alt – ligefra løbsresultater, hvor og hvornår løbet har været holdt til hvem der har affyret startskuddene, løbets forskellige speakere og et hav af billeder.

Manden bag bogen er selvfølgelig den mangeårige direktør og sportslige leder af 6-dagesløbet Henrik Elmgreen, der om nogen kan ryste gode historier fra løbet før og nu ud af ærmet.

»Det Københavnske 6-dagesløb« er en fascinerende bog med 200 siders underholdende læsning og mere end 300 illustrationer.

Ballerup Bladet udloddede tre eksemplarer af bogen. For at vinde skulle man svare rigtigt på spørgsmålet her: Hvem kører som ’par nummer 7’ ved dette års 6-dagesløb i Ballerup Super Arena?

Det kunne 32 personer svare rigtigt på – nemlig: Alex Rasmussen og Michael Mørkøv. Vi trak lod blandt de rigtige besvarelser og vinderne blev: Lykke Brink fra Skovlunde, Peter Madsen fra Ballerup og Arne Schorlemmer fra Ballerup.

Seksdagesløb-bog