Vi holder øje med Lundegårdsstien
Debat I et læserbrev i Ballerup Bladet spørger Karen Jensen til ansvar for renholdelse af Lundegårdsstien.

Lundegårdsstien er en offentlig cykel/gangsti, arealerne renholdes en gang om måneden af kommunens entreprenører, stiforløbet er fejet i såvel december som januar måned.

Stiforløbet renholdes af NCC Roads, bortset fra arealerne omkring tunnelen under Ballerup Byvej, der renholdes af kommunens Materielgård.

Denne opdeling er valgt, fordi de lokale forhold med skråninger på begge sider af stiforløbet kræver en ekstra indsats.

Tunnelen gør, at der alene kan anvendes små og dermed dyrere fejemaskiner.

Indsættelsen af Materielgårdens mandskab og småmaskiner kan indsættes mere fleksibelt, men er tillige en dyrere løsning.

Stiforløbet blev fejet sidste gang den 13. januar. En besigtigelse af stien den 22. januar viste, at kun cykelstien var blevet fejet med ønsket resultat. Gangstien er derfor blevet omhyggeligt fejet den 23. januar. Vi intensiverer nu tilsynsfunktionen i området de kommende.

Tak for meldingen om, at stien ikke er renholdt med forventet kvalitet. Er der andre områder i kommunen, hvor serviceniveauet ikke lever op til dine forventninger, skal du være velkommen til at kontakte os igen, gerne via den nyligt udviklede app til smartphones ’Ballerup Borger-Tip’, der kan hentes i såvel Apple App store og Android Marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *