Tricktyve på spil i Ballerup
Døgnrapporten Lørdag den 28. december klokken 14.55 fik politiet en anmeldelse om forsøg på tricktyveri på Kornvænget i Ballerup.

En ukendt kvinde havde ringet på en 79-årig kvindes dør. Da den 79-årige åbnede døren fortalte kvinden, at hun var fra kommunen og spurgte, om den 79-årige havde tid til at snakke. Den 79-årige svarede nej og smækkede døren i. Kvinden forlod stedet sammen med en mand, som ventede på hende på gaden.

Gerningsmændene beskrives som: A: Kvinde, dansk af udseende, 25-30 år, 170 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, talte dansk. Iført mørk tophue og briller. Medbragte en skuldertaske.

B: Mand, dansk af udseende, 25-30 år, 180 cm, kraftig af bygning og hvid i huden.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *