Trafikuheld i Måløv
ulykke_maaløv-6.jpg
Den ene bil fik skåret taget af, så føreren kunne komme ud og afsted på hospitalet. Foto: Flemming Schiller
Politi To biler kørt sammen på Ballerup Byvej.

Her til eftermiddag skete der igen et voldsomt trafikuheld i vores område – denne gang i Måløv i krydset Ballerup Byvej/Måløv Parkvej, hvor to biler bragede sammen. Ingen er dog kommet alvorligt til skade, oplyser vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi.

Sammenstødet skete, da den ene bil var ved at dreje. Og politiet fortæller, at den ene bilist formentlig kørte over for rødt. Den ene bil ramte også et trafiklys, der væltede.

Der var ingen passagerer i de to biler, men de to førere – hvoraf den ene blev skåret fri, blev begge kørt til tjek på hospitalet. Men altså – ifølge vagtchefen hos politiet – uden større skader. Det samme kan man dog ikke sige om bilerne, der begge så noget ramponerede ud efter sammenstødet, der også betød kødannelse omkring krydset i lang tid efter.

SE BILLEDERNE

3 kommentarer om “Trafikuheld i Måløv”

 1. Helle Tiedemann siger:

  At køre over for rødt er en overtrædelse af færdselsloven, det kan jeg ikke hindre men… Trafiksikre og hastighedsbegrænse, det kan jeg forhåbentlig være med til at igangsætte. Et af mine valgløfter og det her får mig til at arbejde endnu mere ihærdigt!

 2. Linda Coffman siger:

  Hej Helle,

  Der er sket alt for mange ulykker i Toyotakrydset, hvornår opsættes venstresvingspil, således at modkørende holder for rødt mens billister, der skal dreje til venstre uhindret kan krydse vejen?. Alt for mange billister ser ikke de modkørende biler og andre igen vælger at tage chancen, og endnu andre tænker ikke, kan jeg nå at stoppe, men kører efter devicen kan jeg når at køre over inden det bliver rødt.
  /Linda

 3. Stig siger:

  Det er en dagligdags ting at se folk køre over for på Frederikssundsvej, ikke kun ved Toyota…..

  hvornår begynder politiet at checke lyskrydsene, og udstede bøder til disse bilister, der kører over for rødt, der kunne hurtigt tjenes ind dagløn på et par timer…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *