Tak for julehjælp
Debat 34 enlige mødre fra skovlunde fik før jul en hjælpende hånd i form af gavekort til SuperBrugsen, hjælp til at holde jul for med deres børn.

Hjælpen blev formidlet af Skovlunde menighedspleje.

Hjælpen blev muliggjort via bidrag fra private givere og sponsorerne Ballerup Rotary Klub, Boligselskabet Baldersbo, Lions Club, Skovlunde, Socialdemokratiet i Ballerup kommune og SuperBrugsen i Skovlunde.

Bikubefonden og et nedlagt legat fra Ballerup Sogn 1926 har også været bidragsydere.

Vi vil gerne sige STOR tak til vores private givere og sponsorer. De gør det muligt for os, at glæde mange med julehjælpen. Det er det højeste antal vi har givet julehjælp til. Og det er glædeligt, vi har mulighed for det. Vi ved at hjælpen er med til at give enlige mødre med få midler en dejlig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *