Stor BMS-sejr over Alba
Basketball Efter en sløj præstation mod Solrød i sidste uge, hvor BMS-herrerne tabte, var lørdagens kamp mod ALBA vigtig for stadig at kunne være med i toppen af 1. division, når slutspillet skal i gang sidst i sæsonen.

Og målet om sejr blev da også indfriet. BMS vandt 86-45.

Efter seks minutter af 1. periode førte BMS knebent med 9-8. Derefter tog BMS en timout for at justere spillet. Og det ændrede kampen for BMS, der fik presset aggressivt i forsvaret og fik scoret flittigt i den anden ende, så forspringet var på 45-16 efter de to første periode. Både Casper Ishøi og Nicklas Rytter gjorde det fantastisk inde under kurven.

Starten af tredje periode begyndte med tre åbne tre’ere fra Andreas Olsen og Aleksander Dokkedal. De gode tendenser fortsatte i angrebet, men BMS havde lidt problemer i forsvaret med reboundsspillet, der var alt for passivt. BMS’ føring var dog så stor, at kampen var afgjort ved starten af fjerde periode. BMS vandt med 86-45.

Kampens topscorere fra BMS var Casper Ishøi 21 p, Niki Tamjidi 12p og Aleksander Dokkedal 12p.

Næste hjemmekamp i Skovlundehallen er lørdag den 16. februar klokken 16 mod BMI Bloodhounds og tre dage efter den 19. februar klokken 19 er der TV-kamp mod Stevnsgade.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *